Ajutor 0732.010.271 0372.769.152 0318.093.425 Urmareste-ne pe: bebelush.ro pe Facebookbebelush.ro pe Twitter

Top categorii

Ultimele discutii pe blog:
+ citeste mai mult

CINCI MOTIVE SA ALEGI BEBELUSH.RO

1. Livrare in maximum 48 ore lucratoare

Cumparatorii online cunosc faptul ca unele dintre cele mai mari avantaje ale realizarii de cumparari online sunt oferta de produse mult mai bogata decat a unui magazin traditional si economia de timp. Suntem constienti de faptul ca aceste avantaje nu pot prezenta un real beneficiu pentru dvs. daca nu sunt dublate de o livare rapida. De aceea, din momentul confirmarii comenzii dvs. de catre consultantii nostri, Bebelush.ro va garanteaza un timp de livrare de maxim 2 zile lucratoare,  indiferent de locatia aleasa de dvs. pentru livrarea produselor in Romania. Intotdeauna la timp!2. Taxe unice de livrare

Daca sunteti din Bucuresti si comanda dvs. este de min.300 lei livrarea este gratuita sau, in cazul comenzilor sub 300 lei, de 19 Lei pentru fiecare comanda, indiferent de greutatea produselor selectate*. Daca ati ales pentru livrare o localitate din afara Bucurestiului, un oras mare sau o comuna aflata in aria de acoperire a firmei partenere care ne asigura curieratul, taxa noastra de livare este unica, indiferent de greutatea coletului* cu produse si locul selectat, de 24 lei . Preturi competitive ! 

* Anumite restrictii se aplica in cazul produselor extreme de voluminoase sau a celor expres mentionate in termeni si conditii. 

 

3. Garantia restituirii banilor este asigurata 100%

Daca nu sunteti satisfacut cu/de produsul cumparat, returnati-l pur si simplu nefolosit, in maxim 10 zile in pachetul original pentru a beneficia de restituirea integrala a contravalorii produsului sau shimbarea acestuia cu un alt produs, identic sau diferit. Satisfactia clientilor nostri este regula noastra de aur si,  de aceea, daca intampinati orice problema cu comanda dvs., puteti apela la serviciul nostru de suport clienti prin telefon sau e-mail pentru o rezolvare rapida, fara batai de cap. 

 

4. Multiple modalitati de plata online

Bebelush.ro vine in ajutorul clientilor sai prin acceptarea de multiple modalitati de plata din care fiecare client sa aleaga potrivit propriilor dorinte. Daca doriti sa va ridicati singur produsele, atunci puteti plati in numerar la sediul nostru operational. Daca doriti livrare prin curier, atunci puteti alege fie plata in numerar (ramburs) catre agentul curierului cu ocazia primirii coletului cu produse, fie online cu card bancar sau prin ordin de plata anterior livrarii. La solicitarea expresa a clientilor nostri, am introdus ca modalitate de livrare si de plata Posta Romana. Astfel, dvs. alegeti modalitatea de plata care va inspira incredere si noi livram. Simplu ca buna ziua!  

 

5. Platile online sunt garantate 100%

Multor oameni nu le este pe plac transmiterea numarului cardului de credit/debit prin Internet din cauza lucrurilor auzite despre problemele de securitate legate de utilizarea acestora pe Internet. Totusi, noi credem ca plata online cu cardul bancar nu este mai riscanta decat sa inmanezi cardul vanzatorului din magazine, intr-un restaurant aglomerat sau intr-o benzinarie. La orice tranzactie efectuata cu cardul bancar la Bebelush.ro, numarul dvs. de card este criptat si protejat, departe de orice alta persoana neautorizate, datele cardului nefiindu-ne  nici macar noua dezvaluite. Solutia PayU folosita de Bebelush.ro si apartinand - GECAD - este printre cele mai sigure programe din Romania ca securitate la platile online. Confidentialitate si siguranta totala!   

Copyright 2018 Bebelush.ro - Toate drepturile rezervate